OPLEIDINGEN

Met een relevante technische mbo-opleiding kun je bijna altijd zó aan de slag bij VodafoneZiggo. Opleidingen in data, elektro of ict bijvoorbeeld. Die kun je in heel Nederland volgen. Omdat VodafoneZiggo de gastlessen en excursies voor mbo’ers als pilot aanbiedt in de ruime regio Amsterdam en Zutphen, zetten we hier de opleidingsmogelijkheden in die regio’s op een rij voor je.

GROEI DOOR, BIJ VODAFONE ZIGGO

Bij VodafoneZiggo kun je leren en werken tegelijk. Sterker nog: dat verwachten we ook van je, als je bij ons werkt. En daar maken we dus tijd en geld voor vrij. We bieden een breed scala aan trainingen, cursussen, workshops, e-learning modules en opleidingen. Zodat je op professioneel én persoonlijk vlak kunt doorgroeien. Daar hebben we een eigen opleidingscentrum voor, met ervaren opleiders. Want er is altijd wel wat nieuws te leren!

TECHNISCH WERK, BIJ VODAFONE ZIGGO

Benieuwd wat voor technisch werk je bij VodafoneZiggo kunt doen? Dat komt mooi uit. We hebben een paar beroepen voor je uitgelicht. Of kijk op onze careers site voor de functieomschrijvingen in onze vacatures!