TECHNICIAN

Als storingsmonteur is je ruime bestelbus je belangrijkste werkplek. Daar zit alles in om storingen te verhelpen bij klanten, en onderhoud te doen aan het netwerk. Je werkt in een team van 20-25 mensen in een vaste regio bij jou in de buurt. En je kunt altijd terugvallen op een ervaren technician voor moeilijke klussen. Ook als je een keer ’s avonds of in het weekend op pad moet.

We geven je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in je baan. Je start in onze eigen VodafoneZiggo academie waar je binnen een maand de organisatie leert kennen en verder opgeleid wordt in onder andere HFC-techniek en communicatieve vaardigheden. Daarna ga je het veld in en kun je je kennis ondertussen blijven vergroten en doorgroeien; het beste uit jezelf halen!

Je komt veel over de vloer bij klanten. Je helpt bijvoorbeeld met het installeren van de wifi, en lost storingen op aan bekabeling en apparatuur. Je onderhoudt het netwerk van VodafoneZiggo in de hele wijk. Bijvoorbeeld periodiek onderhoud aan verdeelkasten en versterkers.

ZO KUN JE DIT WORDEN

Een technische mbo-opleiding niveau 3 of 4 is de basis voor bijna alle technische beroepen bij VodafoneZiggo. Nieuwsgierig welk soort opleiding nodig is? Kijk dan bij de opleidingen! Als Storingsmonteur heb je in elk geval een niveau 4 mbo-opleiding gedaan.