SALES ADVISEUR

Bij VodafoneZiggo gunnen we onze klanten het allerbeste. Ook in onze winkels. En als sales adviseur zet jij daarom de klantbeleving voorop. Bij het geven van advies, het verlenen van service, het bieden van een helpende hand en bij het verkopen. Je maakt écht contact met de klant, verdiept je in ze en stelt de juiste vragen. Zo ontdek jij precies wat je klant nodig heeft, bezorg je ze de ultieme klantbeleving en wandelt elke klant met een tevreden glimlach jouw winkel uit.

Jij bent leergierig en volgt alle ontwikkelingen op gebied van telefonie, internet en tv dus op de voet. En je hebt gezond commercieel inzicht. Wij zijn een ambitieuze werkgever, die ziet dat wanneer jij groeit, VodafoneZiggo ook groeit. Daarom bieden we je mogelijkheid tot opleiding en training, én de om je volgende carrièrestap binnen onze organisatie te maken.

Zo kun je dit worden

Een mbo-opleiding niveau 3 of 4 is de basis voor bijna alle beroepen bij VodafoneZiggo. Nieuwsgierig welk soort opleiding nodig is? Kijk dan bij de opleidingen! Als Sales adviseur heb je in elk geval een mbo-opleiding gedaan, of heb je dat denkniveau.