JUNIOR TECHNICIAN

Als Junior technician lever je optimale service voor onze klant als het gaat om internet, wifi, digitale tv en vaste telefonie van VodafoneZiggo. Je lost storingen op bij mensen thuis en bij bedrijven. Dat betekent dat jij onze klant in één keer helpt tijdens het werkbezoek, en verbeteringen aanbrengt die niet per se op jouw werkbon staan. We geven jou in je werk dus veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Je maakt deel uit van een sociaal, hecht team van twintig monteurs en een teamleider. ’s Ochtends rij je vanuit huis rechtstreeks naar onze kanten. Je bent dus vaak op de weg en één keer per week haal en los je materialen bij ons steunpunt bij jou in de buurt. Je hebt telefonisch veel contact met je collega’s. Iedereen is behulpzaam en staat klaar om elkaar te ondersteunen.

Je durft zelf het initiatief te nemen in je werk, en kansen te grijpen. Voor het bedrijf, maar ook voor jezelf. Je kunt volop verder groeien. Daar helpen we je natuurlijk bij, met onze interne en externe opleidingen.

Zo kun je dit worden

Een technische mbo-opleiding niveau 3 of 4 is de basis voor bijna alle technische beroepen bij VodafoneZiggo. Nieuwsgierig welk soort opleiding nodig is? Kijk dan bij de opleidingen! Als Junior technician heb je in elk geval een technische niveau 4 mbo-opleiding gedaan.